0

Hier volgt een overzicht van de behandelingen die bij Peached worden aangeboden. Heb je vragen over een behandeling, of wil je de mogelijkheden bespreken neem dan contact op via bijvoorbeeld WhatsApp of het contactformulier.

Wanneer je een behandeling binnen 6 weken herhaalt ontvang je 10% korting op de betreffende behandeling!

BehandelingPrijs*
Brazilian / Hollywood€ 40
G-String€ 34
Extended Bikini€ 25
Bikinilijn€ 20
Benen (onder of bovenbenen)€ 23
Hele benen (inclusief voeten)€ 35
Onderarmen€ 20
Hele armen€ 25
Oksels€ 15
Bovenlip harsen€ 10
Kin harsen€ 10
Wenkbrauwen modeleren€ 15
Wenkbrauwen verven€ 12,50
Wenkbrauwen verven + epileren€ 20

*Bij herhaling binnen 6 weken krijg je 10% korting op de betreffende behandeling

Brazilian / Hollywood wax

Bij de brazilian of hollywood wordt al het haar in de schaamstreek verwijderd en blijft er als je dat wilt een klein streepje haar aan de voorkant staan. Wil je graag iets meer haar laten staan, dan kun je ook kiezen voor de G-string wax, waarbij haar wordt verwijderd dat buiten je string zit. Bij de Extended bikini en de gewone bikinilijn wordt het buitenste gedeelte van de haargroei in het bikini-gebied verwijderd, het haar dat normaal gesproken buiten het bikini broekje valt. Bij het harsen van de bikinilijn wordt altijd besproken wat je wensen zijn, welke haartjes en hoeveel je wilt laten staan of dat alles weg mag.

Voor de Bikini waxes en de oksels maken we gebruik  van de zogenaamde Hot wax. Dit is een warme hars met een honing textuur, wanneer de hars is aangebracht op de huid en afgekoeld is binnen enkele seconden kan de hars zonder gebruik van strips verwijderd worden. De hars krimpt als het ware om de haren heen waardoor ze verwijderd kunnen worden zonder dat ze afbreken. Het voordeel van Hot wax is dat het niet aan de huid zelf blijft plakken, zo voelt je huid zacht en aangenaam aan na de behandeling en ben je de pijn van de behandeling alweer vergeten zodra je naar buiten loopt!

Zorg ervoor dat de haren lang genoeg zijn wanneer je wil harsen, minimaal een halve centimeter, dit komt neer op 2 tot 3 weken je haren laten staan. Als ze korter zijn kunnen ze misschien wel geharst worden, maar deze mensen hebben veel minder lang plezier van het resultaat van de Brazilian Wax, de haren zullen veel sneller weer beginnen aan te groeien, vaak al na enkele dagen.

Benen en armen

Lekker zachte benen en armen, na het harsen ben je een aantal weken verlost van de haren op je armen en benen.

Voor de benen, armen, rug, buik en billen wordt strip wax gebruikt.

WhatsApp chat