0

Bij Peached vinden we het belangrijk dat je je op je gemak voelt, daarom nemen we echt de tijd voor de behandeling en laten we je alleen naar huis gaan als we 100% tevreden zijn met het resultaat.

Toen ik in 2006 in Australië voor het eerst een Brazilian Wax had ondergaan was ik verkocht aan het zachte en schone gevoel. Met mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste en een voorliefde voor harsen was ik meteen ‘hooked’. Gedurende mijn wereldreis heb ik kennis gemaakt met Brazilian waxers van over de hele wereld. Niet lang daarna ben ik naar Engeland gegaan om de fijne kneepjes van het vak te leren bij Kim Lawless; dé toonaangevende autoriteit op het gebied van harsen in het Verenigd Koninkrijk.
In 2009 ben ik begonnen met Brazilian Waxen in ‘s-Hertogenbosch. Mijn werkwijze is gebaseerd op ervaringen in verschillende salons in Nederland, Duitsland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Guatemala, Brazilië en Australië. Al deze ervaringen hebben geleid tot een techniek en productkeuze die het beste resultaat geeft op een zo comfortabel mogelijke manier.

We zien je graag terug bij Peached! Ervaring

Anke

WhatsApp chat